• maandag – vrijdag: 8:00 – 17:30
 • 071-5231532
 • Wat we doen

  KEUKENS

  Wij bouwen de meest uiteenlopende keukens voor zowel particulieren als bedrijven. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag, maar we adviseren u ook graag op dit gebied, want we hebben jarenlange ervaring met het bouwen van op maat gemaakte keukens.

  LEES MEER
  KASTEN, TAFELS EN MEUBELS

  Of het nu om een inbouwkast, moderne tafel of 3-zitsbank meubel gaat, Voskuil Interieurbouw kan het voor u ontwerpen en bouwen. Klein, groot, langwerpig of rond, we kunnen alles maken. Maatwerk is namelijk onze specialiteit en we hebben meer dan twintig jaar ervaring.

  LEES MEER
  INTERIEURBOUW BEDRIJVEN

  Wilt u een nieuwe showroom, heeft u een bijkeuken nodig in het gebouw, zijn de meubels en kasten van uw bedrijf hoognodig aan vervanging toe? Dan kunt u terecht bij Voskuil Interieurbouw, de specialist voor maatwerk bij bedrijfsinrichtingen.

  LEES MEER
  babassu amsterdam interieur
  INTERIEURBOUW WINKELS / HORECA

  Voskuil Interieurbouw is een specialist op het gebied van winkel interieur en ‘kleedt’ uw winkel of horeca gelegenheid aan met een mooi uiterlijk. We gebruiken moderne materialen en nemen de nieuwste ontwikkelingen mee. Alles is mogelijk.

  LEES MEER