• maandag – vrijdag: 8:00 – 17:30
 • 071-5231532
 • Over ons

  Neem contact op met Voskuil Interieurbouw:

  info@voskuilinterieurbouw.nl

  071-5231532

  ONZE MISSIE

  Hoogwaardig, eerlijk, betrouwbaar, maatschappelijke betrokken, flexibel, netjes en veilig. Daar staat ons bedrijf voor en we helpen u graag.  U bedenkt, samen voeren we het uit, is onze slogan.

  DUURZAAM

  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. We werken met duurzame materialen, zoals FSC-hout. De materialen gaan lang mee en worden bij verantwoorde bedrijven ingekocht. Het zijn recyclebare materialen, zodat deze opnieuw kunnen worden gebruikt in een tweede leven. Daarnaast is een duurzame relatie met onze klanten heel belangrijk, daarom komen ze graag bij ons terug.

  ERKEND LEERBEDRIJF

  Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden per jaar twee tot drie studenten op. Zij komen een paar maanden op ons bedrijf werken en lopen mee in de bedrijfsvoering.  Zo leren ze alles over het interieurvak.

  HISTORIE

  Voskuil Interieurbouw is sinds 1971 gevestigd in Leiden en heeft een grote staat van dienst opgebouwd in de Leidse regio en daarbuiten. Het bedrijf startte met twee medewerkers en heeft nu elf vaste collega’s in dienst. Voskuil Interieurbouw is een verlengde geworden van Voskuil Bouw BV op de Willem Barenstzstraat 24 in Leiden. Zowel kantoor als de werkplaats zijn hier gevestigd.