• maandag – vrijdag: 8:00 – 17:30
 • 071-5231532
 • KEUKENS

  KEUKENS IN ALLERLEI SOORTEN EN STIJLEN

  Wilt u een kwaliteitskeuken op maat, een compacte buitenkeuken of een keuken voor uw winkel of bedrijf? Dan ben u bij Voskuil Interieur op het goede adres!

  Wij bouwen de meest uiteenlopende keukens voor zowel particulieren als bedrijven. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag, maar we adviseren u ook graag op dit gebied, want we hebben jarenlange ervaring met het bouwen van op maat gemaakte keukens. We kunnen u informeren over innovatieve materialen, de laatste snufjes op het gebied van inbouwapparatuur of hoe de keukenkasten het beste kunnen worden ingedeeld.

  3D-ontwerpprogramma

  Wij helpen u met elke vraag en vertellen u waar je bij het ontwerpen van een keuken rekening mee moet worden gehouden. Met een 3D-ontwerpprogramma kunnen we huis, bedrijfspand of winkel voorzien van een op maat gemaakte keuken.

  Of het nu gaat om een klassieke keuken of een moderne keuken, wij kunnen het voor u ontwerpen en bouwen. We houden rekening met de laatste trends en u bepaalt hoe het eruit gaat zien. We begeleiden u van begin tot eind, zodat u uw gedroomde keuken werkelijkheid ziet worden.