• maandag – vrijdag: 8:00 – 17:30
 • 071-5231532
 • KASTEN, TAFELS EN MEUBELS

  TWINTIG JAAR ERVARING

  Of het nu om een inbouwkast, moderne tafel of 3-zitsbank meubel gaat, Voskuil Interieur kan het voor u ontwerpen en bouwen. Klein, groot, langwerpig of rond, we kunnen alles maken. Maatwerk is namelijk onze specialiteit en we hebben meer dan twintig jaar ervaring. Meubelketens hebben vaak net niet die speciale kast die goed in uw interieur past. En dan is het goed om een op maat gemaakte kasten laten maken.

  Op maat gemaakte kast

  U bedenkt, samen voeren we het uit en we geven u advies. Want er komt best veel kijken bij het bouwen van een op maat gemaakte kast. Hoe groot moet de kast worden? Welk soort hout is er nodig? Welke nieuwste snufjes kun je gebruiken?  Onze ervaren meubelmakers heeft veel ervaring en kunnen u hierin adviseren. Wilt u kunt meer legplanken in de kast? Moet het televisiemeubel de exacte lengte hebben van de televisie zelf? Het kan allemaal.

  We nemen samen door welke wensen u heeft en vervolgens gaan wij met het ontwerp aan de slag. We kunnen het ontwerp schetsen, maar beschikken ook over een 3D-tekenprogramma voor de perfecte maatvoering. Zo ziet u hoe de kast of het meubelstuk er precies uit komt te zien. Van klassiek tot modern en in alle mogelijke kleuren en maten. Alles is bij ons mogelijk.

  ALLES IS MOGELIJK

  Wij werken met duurzame materialen, zowel hout grenen als mdf. Uiteraard gebruiken we FSC-hout en met materialen die lang meegaan.

  Dus als u op zoek bent naar een wandmeubel, boekenkast of grote eettafel, wij maken en ontwerpen het voor u! Neem contact met ons op en we sturen een offerte aan de hand van uw wensen. Wij beschikken over een moderne werkplaats en machines, waarmee je snel en efficiënt, meubels, kasten en tafels maakt.