• maandag – vrijdag: 8:00 – 17:30
 • 071-5231532
 • INTERIEURBOUW WINKELS / HORECA

  WINKELS

  Spotjes die alle hoeken en producten goed verlichten. Een sfeervolle toonbank en goed toegankelijke schappen. Als klanten de winkel binnenkomen, is de presentatie van groot belang. De winkel moet een fijne aan aantrekkelijke sfeer hebben En dus is een goed doordacht en verzorgd winkelinterieur belangrijk.

  Voskuil Interieur is een specialist op het gebied van winkel interieur en ‘kleedt’ uw winkel aan met een mooi uiterlijk. We gebruiken moderne materialen en nemen de nieuwste ontwikkelingen mee. Alles is mogelijk en we vervullen graag uw wensen op allerlei gebied.

  Van begin tot eind

  Met ons 3D-tekenprogramma ontwerpen en maken wij elk interieur voor uw winkel. In samenwerking met Voskuil Bouw kunnen we ook de casco opleveren van de ruimte, van elektriciteit tot de afwerking. Zo heeft u er geen omkijken naar en verzorgen wij het project van begin tot eind.

  Met de ervaring én kennis van ons krijgt uw een interieur dat perfect past bij uw winkel.

  RESTAURANT & GRAND CAFE

  Heeft uw restaurant of Grand-café een nieuwe bar nodig of is de gele inrichting toe aan vernieuwing? Voskuil Interieur kan u daarbij helpen, wij hebben veel ervaring met het inrichten van winkels en horeca gelegenheden.

  We kunnen een ontwerp maken van uw nieuwe interieur en advies geven over de inrichting. We houden uiteraard rekening met uw wensen, samen werken we aan de uitvoering.

  Zo maken we elke horecagelegenheid tot iets moois, waar uw klanten graag komen en vertoeven.