• maandag – vrijdag: 8:00 – 17:30
 • 071-5231532
 • INTERIEURBOUW BEDRIJVEN

  VAN OPBOUW TOT AFWERKING

  Wilt u een nieuwe showroom, heeft u een bijkeuken nodig in het gebouw, zijn de meubels en kasten van uw bedrijf hoognodig aan vervanging toe? Dan kunt u terecht bij Voskuil Interieur, de specialist voor maatwerk bij bedrijfsinrichtingen.

  Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen op het gebied van het interieur van uw bedrijf. We maken nieuwe kasten, meubels of tafels die helemaal op uw interieur zijn afgestemd. We maken gebruik van innovatieve oplossingen en kunnen alles bouwen wat u maar wenst: bedrijfskeukens, presentatiemeubels, standbouw, een showroom, kasten, balies, toonbanken.

  Plan de campagne

  We komen graag bij u op kantoor om alle details te bespreken. Daarna maken we samen een plan de campagne om het interieur van uw bedrijfspand of kantoor te verbeteren. Door onze nauwe samenwerking met Voskuil Bouw kunnen we ook de casco oplevering (elektriciteit, verbouwingen) voor onze rekening nemen. We nemen dus alles voor u uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

  We werken uiteraard alleen met duurzame materialen en houden u tijdens het project op de hoogte van de vorderingen en adviseren waar mogelijk.